faceBOOK.faceBOOK.faceBOOK..haishhh..

Author: iyda /

agak-agak kalau main facebook hari-hari Mark Zuckerberg bagi gaji tak kat aku?
aku sekarang spent sama more or less around 17jam main FB hari-hari.
kenapa FB sangat meng-ketagihkan aku?
kenapa?
kau tahu tak assignment AP aku blom bt?sok kau dah kena submit taw syahidah..
kau tahu tak ada lagi bape hari jek kau nak exam neyh?
kau tahu tak hari2 aku terisi dengan FB, jalan-jalan dan tidur. tahu tak?


semua ni kerana kau facebook.

aku rasa aku kena jumpa bomoh.masalah mental yang aku hadapi sangat kritikal. bomoh zaman sekarang mesti kaya kaut keuntungan sebab ramai patients seek mereka-mereka itu sebab nak ubati penyakit gila facebook.
kesian tom.
myspacenya sudah makin tidak laku..
pelbagai daya usaha telah dilaksanakan namun masih tidak dapat menandingi Mark Zuckerberg.

tapi aku pelik lah, kawan kat FB aku ada kurang dari 200 orang. tapi...
kenapa aku spent masa yang banyak jugak?

otak tak penat berfikir tentang kau FB.aku fikir kau lebih banyak dari aku fikir solution utk assignment AP.haishhh

0 comments:

Post a Comment