22 years old...=)

Author: iyda /


seminggu b4 15hb.i got msg from my aunty..
she ask me"along nak handbag or jam?" n i reply.."hahaha,klu nak 2 2 leh x?hahha..*tamak..along nak jam lah..handbag yg ade pown blom pakai ag..kenapa?" n no feedback from her..
pgi Rabu,dpt msg ag dri my aunty..
"along mai umah makcik ptg esok na,jumaat leh kuar jln2"2x aku dpt msg yg sama,tp xsempat nak reply..ptg 2 terus aku call makcik.."okeh makcik,nnty along p sana..tp lewat skit sbb khamis clas smpai kul 5.."hehehe

ape yg aku pk masa dpt msg 2 adalah "shopping"..haha..mmg pownn..
pgi jumaat 2 bgn awal kowt siap2 g Ikea..dgn xikhlasnyer aku bgn sbb x cukup tido,g mandi siap2..breakfast dulu..makcik masak bihun goreng..haha,boleh than sedap,tp air tea o panas tawar gila..haha..=)
pastu kena marah plak siap lmbat..hahaha..Uncle Rama dah lama tggu kat bwh,aku plak memain kat atas bersiap..hahaha..Uncle,Sorry ya..ngeee..

Otw g Ikea..ngeee

turun bwh je,hye Uncle..2day is my day..sorry ye late..Uncle senyum je..die bkn thu pown bezday aku hri 2..ahhaha..aku yg ngade lebih..ngeee..Uncle drop aku n makcik kat The Curve,sbb makcik nak bli perfume kat pakcik..aku pown ikut la..sepanjang perjlnan ke The Curve 2 aku tido..mmg laloq habis..skejap je aku leh tertido..masa kat The Curve 2 aku n makcik masuk MNG,makcik tnye ag..along nak apa?hehe,dgn muke x malu aku kata nak jam..makcik kata,klu nak jam kita tggu mlm ni la ngan pkcik.makcik xckup sen..klu nak bju boleh la..aku apa lagi..dah die kata cam 2,aku hemtam ar bju yg aku berkenan..Thanks makcik..=) sgt suka..
pas2 pegi cari perfurm then terus g Ikea..wah,byk gila beli..makcik dpt bonus ke ape ha??aku naik pelik sbb die beli skali ngan brg2 utk aku..adushh..makcik,along syg makcik sgt lah..hehehe..


pas blik dari shoppin n cuci2 mata tgk VW bettle..blik umah tido n mlm lak kuar dinner ngan pakcik n makcik..ngeee..surprise time..sgt suka time ni..
tp b4 g sunway piramid kena pickup pakcik dulu kat office..agak lama aku tggu dlm keta 2,pakcik ade meeting lak last minute..tp xpe,dsbbkn pakcik yg nk blanja aku snggup je tggu lama2..hahaha...
kat sunway piramid mam kat restoran thai thai..pergh,mmg trasa keaslian thai die..mmg besh..tringat kedai tani kat kg akuh..haha,sawadikap..=)
msuk ke restoran 2,aku tgk sume customer cina..sedikit pelik n aku tnye la makcik,halal ke x?haha..yela kan 1st time..setempek aku kena balik,ofcoz la halal..klu x makcik x bawa la dinner kat sini..hahahah..tersenyum aku terkena..haha..=)
tgk menu,hampeh aku xtaw bhasa thai ni..yg aku taw,tomyam gong die terbaek..seyes shitt,nnty aku nak p lgi..hahahah..mcm2 order,tp aku xtaw nama apa..hahahha..sbb bhasa thai kn..mana la aku nak taw..yg bwh 2,pelam+pulut+santan pown terbaek..pencuci mulut..pulut die gile lemak,lembut mmg pandai dorng masak..haha..




pas order sume,aku usha2 gak sekeliling..wah,mmg nice tempat die..sgt suka..aku dah pasang niat..nak pegi ag pasni..hahha..
tggu punya tggu mkanan,makcik kata "ade surprise utk abg" aku tersenyum je..makcik bawa kuar perfurm yg dbeli kat The Curve 2..aku ckp,pasni ade la girl2 yg ikut pakcik,sbb wangi sgt..pakcik gelak je,makcik lak tarik muke..hahah..along memain je makcik na..ngee..n makcik bawa kuar sumthing then lex atas plate aku..wah,ternganga aku tgk..;)surprise for me 2..owh makcik,i lurve u so much!thanks sgt2..

weeee...=)

dan2 je dpt terus buka..hahahha..tgh buka je ade la suara2,happy birthday 2 u,happy birthday to u..owwhh,xpenah aku jangka sume ni nak berlaku..sukenyerrrr..!!i got it what i want..elle studio,muaxx2!!!heeee
makcik n pakcik..thanks for everything..both of u are sunshine in my life..=)love u damn damn much..=)
Friday,15Oct2010..
in my memories..shopping,VW bettle,dinner..sgt suka,sgt suka..thanks.thanks.thanks..