Aku pown sama...

Author: iyda /

hahahah..pandai ye kata Cik Tina ade boy friend..last2 aku yg kantoi..hahhaha..
salah paham je okey!..harap paham..aku x taw knpa mmg tempat ni jadi port klu nak bergayut or baca paper or tgk tv (gila mata laser) or mengendap mamat depan cuci kete VW golf die..hahhaha..jahat kan aku? lalalal!~
pic ni aunty snap last week..lepas kenduri kesyukuran..so carpet xde antar dobi, perabot pown masih x tersusun rapi..
kejadian ni aku x ingt bila..tpi mmg port ni sape2 dtg even Cik Tina yg kecik bru berusia 5thun 2 pown duduk dekat port ni bergayut..haishh..ade tarikan yg menarik kan? bru aku tersedar..bgn pagi amik paper kat luar terus duduk dekat port 2 baca paper..kenapa?kenapa?kenapa ye?hmmmm


isk pic ni..xthu lah kenapa jd mcm ni..preview kat lappy okey plak..nape bila masuk blog je terus x centre ni..biar kan je lah..
betul x?tpi klu nak dibanding kan pic tina ni same kan? port yg same..okey, 1 lagi persoalan baru..:) 


0 comments:

Post a Comment