Novel | Dear John

Author: iyda /

hey, aku dah tgk movie Dear John ni 8 kali okeh..serious xbosan! sukeeee sgt..geram dekat John sbb die bukan lelaki mcm kat luar luar sane..oppsss..allalal!~ sya x thu,sape yg ckp..hahahha..:) 

agak2 la kan, ade lagi x lelaki mcm John eh? hmmm..okey,Syahidah. u mimpi je lebih..hmmm..

First time tgk movie ni mmg aku jatuh hati sgt2..xde movie lain slain Dear John yg aku boleh katam smpai 8 kali..mmg ada istimewanya movie ni...then aku ade dpt info dari housemate aku yg movie Dear John ni ade novel..haaa,okey...aku mmg terkejut n sgt excited nak cari novel Dear John..n sgt lah beruntung..housemate aku sendri yg ade novel tuh..aaaaaaaaaaa...bestnye x terhingga..*dah lebih la 2..eh betul lah..aku suke okey..
ni lah novel 2...yeay....




novel ni aku dah amik 2weeks dekat housemate aku, but still xkatam lagi membca sbb bila aku start baca je aku mengantokk..haishhh..:( tpi dah nak habis dah..yeay..semnagt semngat nak katam novel ni..hehehe..
bulan puasa ni klu kuar jln sure penat pastu mula la cari air then pecah puasa..tpi aku x mcm 2 okey..mostly, bulan puasa tahun ni aku byk habis kan masa dgn tgk2 movie yg lama2 mcm The Lord Of The Rings, Harry Potter plus etc..n Dear John pown aku x ketinggalan nak tgk..so, klu mlm ni aku x sleepy awal confirm aku tgk lagi..hehehe..aku suke,aku tgk lah..hahahah..:) 


0 comments:

Post a Comment