Saya juga berkerja diawal pagi sesudah sahur lagi..;)

Author: iyda /

sape ckp sya pemals?sape ckp sya xnak kerja?sape,sape,sape??? baik mengaku cepat!hahhaha


sya juga berkerja lah..dgn mengambil tempahan raya menjahit manik.:P hahahha
act ni sampingan n salah 1 minat bila masa terluang shj..dikesempatan yg belum berkerjaya lagi, sya habis kan masa2 terluang dgn mengambil tempahan raya menjahit manik..income yg dpt xde la byk, niat hanya utk bju yg dijahit manik chantek bila dipkai shj..sgt murah klu sya amik tempahan..

Utk bulan n raye thun ini shj dah ade 9pasang bju yg diambil utk dijahit manik..1 daripada 9 itu dah disiap kan awal pagi ni..habis je,terus update blog okey..semngt sbb dlm masa 2jam sya dpt habis kan lengan baju kedua-dua belah...horeeeyyyy! but now feel sleepy already ni lazy mode..arghhh..nak mngeliat!!! ahhaha,*buruk iyda ni kan? :p do i care? hahahhaa..its me n always be me..no duplicate okey!

this is some picta yg sempat disnap..sesudah sahur sya start menjahit..now dah jam 835am..grrrr...menjahit, stop, menjahit, mengeliat, stop, menyanyi,menjahit,stop, bla bla blaaaa...

bju dah separuh siap..=) suke2...

keadaan katil yg semak dgn shawl, lappy, kotak manik, bantal n bla bla blaaaa..:P 
kerja yg xpernah kemas..ini lah namanye menjahit manik salah 1 hobi, bila terasa nak bt, boleh je start dimana2 even tgh mkn skali pown kan...oppsss..sya puasa okey...:P

tgk,manik dah tertumpah..:( bt la keje lagi bila tgh mengantokk..haishh,nasib x tumpah atas katil. kalau x, mmg  dah stop menjahit n sleep terus..mlas nak kutip..nasib baik lah penutup kotak ni ade jd pelindung..wahhh..ahhaha...:P 

Hoyeahhh, done it! chantek x? its simple kan? sya x pro..:) sya cuba utk jdi kan ianya chantek shj..
To Mummy Dyang: sorry late..:( *baju ni dah stahun dekat aku..hahahha..kejam aku nih simpan bju mummy Dyang lelama..ngeeee..


dekat luar dah cerah, ade sape2 x nak tlg buka kan langsir 2 balik n tutup lampu skali..maktok dah bebel..lampu buke siang hari..zam zam ala kazam, buka lah engkau langsir..aku mlas nk gerakkk..cepat lah buka, cepat lah....arghhhh, mengeliat dulu..

p/s wanna sleep til noon..yes..jgn sape2 kaco masa tido sya okey..kang sya auuuwmmm! :P hehehe

0 comments:

Post a Comment