sya ada boyfriend lah..:P

Author: iyda /

hahhaha,terkejut x? iyda dah ade boyfriend..bercintan conton dah skrg..

eh,hello.....! suke hati wa lah nak ade ke x? lu sibuk ape hal??

weeehh,garang plak minah ni..eh,idak le garang mne pown..suke2 je..:P

hehehe...korng2 sume tertipu lah..iye,dah kena tipu korng2 sume ni..bukan iyda lah..tpi si budak kecik yg bru berumor 5thun...Nama die Qistina Alesya. caye x? iye lah korng2 sume...tgk eh pic2 die..:)

First, die bawa larik phone, senyap2 je ckp..xnak aku,aunty n makjang dgr...okey,fine!


Second, ape yg diborak kan pown xthu...die ketawa bila berckp..see the picture..muke bahagia je..


Third, kena tegur..hahahha, jgn nak bergayut sgt lah..okey,say goodbye..


this girl actually tgh oncall with her cousin at Kuala Terengganu, Tihani. (kena tipu lagi eh korang2 sume??,hahahha) yg pelik nye gaya dah mcm org besar yg ade boyfriend..bila tanye die;

aku : "nape ckp jauh2?bercinta eh?"

Tina : Tina ade boyfriend..ngeee..(sengeh)..

aku : "isk budak ni,gatal! okey Tina, along yg 23thun ni pown single,mcm mne Tina yg 5thun ni ade boyfriend?? aiyookk,ckap ibu...Tina g sekolah x blajar, Tina g sekolah bercinta je.."

Tina : "along!along! bercinta 2 ape? mcm bentuk love 2 eh??" (muke serious)

aku : "hahahhahahhahha" okey,Tina xptut thu..=) Kecik lagi!

Hey u, i know u read this..its already 3 year n 3month n 10days right?! i still remember!just miss u n all moment dibulan puasa 3thun lepas.. =)
1. dapt call dari u je,i larik jauh2 xnak bg sape dgr perbualan kite..
2. pastu sengeh sorng2..sbb trasa bahagia..
3. bila kena tegur, xnak mengaku ada boyfriend..tpi u tetap boyfriend i even u x lama lagi nak jd papa..hey, im happy for u..congrate!
4. u are the first 1 then others. i want prince like u..agak2 ade x org lain mcm u? hehehheh..

*too much feeling..still lagi okey..xde nangis2 pownn..:P
nite all..=)


0 comments:

Post a Comment