telatah Hani n Aina. *HAPPY !

Author: iyda /

oke! for 3days kat Shah Alam bersama kanak2 dibwah..
aku pakai bju kemas skit je. "along nak g mne?nak ikut,nak ikut."
padahal bru habis mandi,x g mne pown..hahaha..
tpi kesian dgn dorng sure bosan kat rumah..
nak swim x bwa bju swim..nasib la korang ade along yg baik hati melayan kerenah korang..
*oppsss! hahahah..:p 
xslalu kan nak puji diri sendiri baik..hahhaha..

pic kat bwah aku bawa Aina dgn Tihani g rumah baru..hoho!..
dlm kereta bkn main berjanji, "okey along,nnty Aina sapu sampah...bla bla blaaaa." 
*bukan main byk die berjnji..
"hani boleh tlg along jugak, hani nak tlg along..bla bla blaaaa."
*sorng lagi,itu ini berjnji..
tpi bila smpai je rumah, "along,aina nak main ipad jap je..td along dah main,hani pown dah main..tinggal aina je blum..eh eh..boleh eh..." (muke kesian)
blum aku ckp ape2 lagi dah amik ipad main..
bila dah start main, jgn harap leh tlg aku..hampeh betul..
tpi die punye penat mcm aku yg angkat perobot bagai ni..hahahha..
aku dgn hani plak melawat sane ni..
hani ni pandai betul pose, "along along,amik la gmbar hani.nnti along letak dlm facebook.."
tercengang aku,budak darjah 1 thu main facebook..haishhh..
blajar ke facebook je ni dorng ni..
but, bebel2 aku dlm sarang ni pown..
aku happy dgn dorng..xsunyi,geram,marah,gelak,sakit perut pown dgn dorng..
nnty dtg lagi eh..;)



okey,pic bwh ni plak..dekat parking kondo..
along,hani lapar..jom!
amboih, mcm die ade duit nak g makan..
suke2 hati die je..*kesian sbb dekat rumah bru x makan ape2..balik pown dah lmbt,sure die lapar..
pic bwh ni nak bwa kanak2 ni g makn..
snap2 dulu b4 naik..*idea aina..haishh...


telatah dorng bt aku 1 hari sakit perut ketwa, geram, marah..
but im happy..miss aina n hani already..=) 
t along g sane plak eh..:) 

0 comments:

Post a Comment