third day puasa..=)

Author: iyda /

happy fasting all...this year xde lagi kan post utk bulan Ramadhan ni? xlupa, just no point to story..heee..
tpi dlm xde point nak story pown, nak jugak cite!nak jugak..hehehe
so,thun ni sambut Ramadhan di Shah Alam with aunty n uncle..hanya bertiga..
masih belum berkesempatan berbuka with my family at Rawang there..mama dah call tanya,"bila along nak balik,ajak aunty n uncle skali.."hehehe..
will do ma, but Saturday nak g Kuala Terengganu, n back to KL on Monday with Maktok?
so,next week eh mama? =)
mama mcm okey je tp suara die mcm x rela..hehehe..
xpe2, nnty along balik, along masak utk kita berbuka taw....*bodek balik..=) hehehe

hoho..first n second day dah lepas..tpi xde picta..hehehe..
but for third day i have!..hoyeah,simple n suite with 3 person..
me,aunty n uncle..=)


Menu : daging salai masak cili padi, ayam percik, sambal paru, asam pedas ikan pari n daging bakar black pepper.. plus kuih muih.
*oke sayur xde..hahah..xcukup quota..ngeee

sume diatas beli di sec20,shah alam n U16 bazar Ramadhan..
just daging bakar black pepper je bt sendiri..hoho..
berpeluh jugak masak daging black pepper ni n hasil nyer berpuas hati...just perap daging dgn serbuk black pepper n garam..simple sgt..tp sedap.!hehhe..*puji diri sendiri plak..ngeee..
mkanan yg lain pown not bad..tpi xde la niat nak pegi n beli lagi..just ayam percik die berbaik dari U16..heheehe...

0 comments:

Post a Comment