un-perfect!.

Author: iyda /

1 berkelopak, 1 sepet, kemek, serabut, tebal..hahhaha
ape sume 2??
ngeeee, td ade jln2 kat Giant Sec13,Shah Alam..
niat 2 nak beli brg n cepat2 balik..takut kang jln sesak sbb kat stadium kan ade bazaar ramadhan..gile besar punye bazaar..mmg jem lah klu lambat kuar dari Giant 2..

tgh2 pilih sayur, ade budak dlm troli tegur aku..wah,bajet..hahah..die kate baju aku chantek..hahaha..
aku taw die nak ngorat aku jdi awek die..:P *syahidah,too much okey! hehehhe
aku melayan kan je..aku bebaik je dgn die,tetiba die kata mata aku sepet sebelah..
eh budak ni, pandai plak ko mengata aku ye..pastu, hidang akak n sya same,kemek..oh,damn..jgn la mcm 2 adik..akak puasa hari ni..mood pown kurang..dari awl puji baju aku chantek tetiba kata aku plak..
nak kena nih..hahahha..
beli brg kat Giant pown dah x tenang..otw balik rumah fikiran melayang2..ni sume gara-gara budak kecik 2..haishh..
and aku balik je hitung balik ape budak 2 ckp..yes,totally true!.
aku ade sepasang mata yg sepet sbelah, hidung ku kemek, bibir ku tebal, pipi ku bulat mcm piring CD,haahhahah..
kan?tgk lah kat bwh..betul x,betul x??? :p 
so, do i care..its me Syahidah..:) sihidung kemek,sisepet sbelah mata..yeay,akhirnya aku akui sume ni..
hahaha...:) 

 okey,dlm picta ni mata kanan sepet kan? nmpak x hidung kemek..mcm buah jambu x?hahahha..


0 comments:

Post a Comment