waterfall with them..

Author: iyda /

hehehe..sume pic ni aku jumpa dlm hard disk aku..hahhaha,gile dah lama aku rasa pic pic ni..awal thun 2011 or thun lepas punye pic..not so sure..tpi for ur info, this is my first time aku jejak ke waterfall..jakun x aku? hahaha, aku x tahu knpa? maktok aku cukup larang aku pegi tempat2 mcm ni..tapi kali ni aku pegi x bgtaw pown..then balik je dari waterfall 2 bru aku bgtaw..hehehe..panas jugak lah telinga dgr die bebel..heheh..okey maktok, xpegi dah pas ni..promise..:) n then mule la melarat..maktok bgtaw kat mama.. mama cepat2 call n interview aku pasal waterfall ni..haishh..ye mama, pasni klu nak pegi lagi along bgtaw dulu..hmmm..same jugak aku penah minx nak pegi memBroga kan diri tpi byk je alasan mama x kasi aku pegi..along thu mama xkasi sbb mama risau kan??hehhe..okey, positif thinking! aku turut kan aje..x pegi..sorry guys yg pegi tambah2 Dila..sorry girl..dah thu mmg family x kan izin kan..:)

sejuk gile kowt air die time ni...dah lah plan last minute tgh2 hujan renyai plak 2 pegi dgn aku demam bagai..haishh..thanks guys u makes my day..sume ni plan dari Bell n DD..dorng ni klu nak plan slalu last minute..sometime geram jugak..aku x dpt join some plan with them..haishh..yelah, sbb x plan awal2 kan? hmmm..

tgk lah sume pic ni...mcm2 ragam kitaorg..tpi xleh enjoy sgt taw tempat2 mcm ni..hehehe..but aku happy sbb akhirnya dapt jugak aku jejak kaki ke waterfall neyh..Sungai Gabai, Ulu Langat..jln nak masuk ke Sungai Gabai ni mmg agak scary skit..jln berhutan, sempit plak 2, berlopak lopak..haishhh..tpi nak ke tempat mcm 2 ade ke yg chantek2 ea??hehehe..masa kitaorg smpai kat atas 2, xde sape2 pown..kitaorg je..yelah kan hutan renyai2 kowt time 2, mmg xde org nak dtg mandi lah..dorng pown thu air sure sejuk gila..tpi kami xthu yg sejuk..*okey,bt2 xthu..padahal suke..;)



1 comments:

Lulu Fernandez said...

OMG!!! Sgt2 kngn lahhhhh...haha nasib baek u x upload pic I yg xxxx tu! I igt lg lps kte blk dr gabai ni sume t'bongkang kt umh! Then mlm kte pegi mkn kt sukhumvit dgn monkey then kte karok. Okie nostalgic! HAHA ;p

Post a Comment